Wat vinden onze testers van nieuwe modellen en wat speelt er nog meer in de wereld van auto’s en autosport? Je leest het in de nieuwste editie van Autocar. Wij zitten de highlights op een rij.

Tweetest – Ford Ecosport vs. Kia Stonic

Om overeind te blijven tussen alle nieuwe compacte cross-overs moest Ford de Ecosport fors aanpakken. Is de meest recente versie opgewassen tegen de compleet nieuwe Kia Stonic én de goudeerlijke mening van Autocar-volger René? De Tweetest brengt, zoals altijd, uitsluitsel.

Jij Rijdt – Honda Jazz

De Honda Jazz is typisch zo’n auto die je gereden moet hebben om hem te begrijpen. Autocar-volger Miriam doet dat al heel wat jaartjes en helpt ons nu om de vernieuwde Jazz zo goed mogelijk te beoordelen. In Rome, welteverstaan.

Weer als Nieuw – Mini Cooper S

Bij Autocar houden we van automobilisten en hun auto’s, dus helpen we je graag om zo goed mogelijk op weg te blijven. In deze nieuwe serie knappen we een auto van een volger van top tot teen op, met nieuwe onderdelen, een grondige poetsbeurt en daarna nog een fraaie wrap om het af te maken. We trappen af met de Mini van Thomas.

Crèchetest – Opel Grandland X

Papa en mama kunnen wel denken dat ze weten hoe het zit, maar in werkelijkheid zijn het de kinderen die de lakens uitdelen. Maak kennis met Autocar Crèchetest, ons juniortestpanel dat met nietsontziende tests uitzoekt of auto’s wel echt zo goed zijn als fabrikanten beloven. Het eerste slachtoffer? De Opel Grandland X!

 

Alles over Formule 1

Wil je helemaal klaar zijn voor het nieuwe Formule 1-seizoen? Speur dan naar de zwart-wit geblokte vlak in deze Autocar, want op diverse plekken in het magazine praten we je bij over de laatste ontwikkelingen. Onze expert Joe van Burik deelt zijn analyses en je krijgt een sneak preview van het boek Formule 1 2018 van Rick Winkelman en Hans van der Klis.

 

Erbij: 32 pagina’s Classics & Sports Car + een unieke uitklapbare dubbelposter van autosportfotograaf Frits van Eldik! 


Autocar april 2018 is in de winkel te vinden en te koop via onze webshop.