Zomertijd! Dat betekent een nieuwe magazine vol extra lekkere auto’s om over te lezen en van te genieten. Dit tref je aan in de Autocar die vanaf half mei overal te koop is.

Jij Rijdt – Suzuki Swift Sport

Als Honda CRZ-rijder heeft Bob Nijssen een voorliefde voor aparte auto’s met een sportief tintje. Nu overweegt hij de nieuwe Suzuki Swift Sport als opvolger. Maakt hij kans? In de beste Autocartraditie reizen we naar de internationale introductie

in Malaga voor een uitgebreide kennismaking!

Tweetest – Jaguar F-Type V6 vs. Jaguar F-Type l4

Wat hou je te wensen over als je, zoals Autocarvolger Wilbert Schreutelkamp, je jongensdroom hebt kunnen waarmaken door een Morgan Plus 8 te kopen? De meesterlijke Jaguar F-Type, natuurlijk! Maar kies je dan een Convertible met de nieuwe viercilinder turbo (300 pk) of de Coupé met de 340 pk sterke V6? Geniet mee van een Tweetest vol droomauto’s!

Formule 1 rijden op het circuit van de Franse Grand Prix

Voor een autosportfanaat zoals onze Joe is er niets mooier dan zelf achter het stuur te kruipen van een echte Formule 1-auto. In aanloop naar de terugkeer van de Grand Prix van Frankrijk rondt hij het circuit van Paul Ricard. Zweethandjes en bakken adrenaline in overvloed!

Jij Vraagt – Mercedes-Benz Sprinter

Geen genre of type auto waar wij onze neus voor ophalen, dus vind je ook geregeld bedrijfwagens in Autocar. Aan jullie talrijke vragen te zien leeft dit soort ‘busjes’ behoorlijk. Daarom ontdekken we wat er goed en minder goed is aan de compleet nieuwe generatie Mercedes-Benz Sprinter. Jij vraagt, wij gaan op onderzoek uit!

Weer Als Nieuw – Fiat Punto

Tja, hoe zou het nou toch komen dat het olielampje van de Fiat Punto Cabriolet van Melanie zo vaak brandt? En zit dat open luchtfilter echt vast met ducttape en tiewraps? Laten we het zo zeggen: onze specialisten hadden hun handen vol om dit Italiaanse pareltje uit 1994 Weer als Nieuw te maken.

Testreportage – Porsche 911 Carrera T

Bij Autocar delen we graag zoveel mogelijk met onze lezers, kijkers en fans. Daarom hielden we de nieuwe Porsche 911 Carrera T niet voor onszelf, maar reisden we door heel Nederland om jou kennis te laten maken met het fenomeen Porsche 911. Wat maakt deze Duitse legende voor vrijwel iedereen toch zo onweerstaanbaar?


Ontdek deze onderwerpen en nog veel meer in de nieuwe Autocar, nu te bestellen via onze shop