Tests met de nieuwste populaire modellen, een zeer populaire occasion krijgt een make-over én een bizar avontuur in de blubber. In het nieuwste magazine van Autocar beleef je weer een boel leuks met auto’s. Deze vijf verhalen moet je zeker lezen.

Tweetest – Jaguar E-Pace vs. Volvo XC60

Zelfstandig ondernemer, gepassioneerd duiker en Volvo XC60-rijder Remko zoekt een opvolger voor zijn huidige auto, die niet volstaat als trekauto. Maar wat is de beste keuze: de nieuwe, hybride XC60 T8 of toch die charmante nieuwe SUV van Jaguar, de E-Pace P300?

Jij Rijdt- Nissan Leaf

Wat als je jong bent, van nieuwe techniek houdt maar ook gek bent op autorijden? Vormt de nieuwe Nissan Leaf dan een geschikte kandidaat om blij van te worden? Samen met Autocar-volger Fabio (22) gaan we op pad in de Japanse EV, die we met precies nul kilometer actieradius weer inleverden. Oeps!

Weer Als Nieuws – Peugeot 206

Elke maand knappen we de auto van één van jullie van top tot teen op. Nieuwe onderdelen, een grondige poetsbeurt, een originele wrap. Kijk snel hoe we de Peugeot 206 van volger Freek hebben aangepakt én hoe je zelf kans kunt maken!

Testreportage – Citroën C3 Aircross

Optioneel levert Citroën de C3 Aircross met Grip Control, een systeem waarmee de compacte cross-over beter door ruig terrein moet komen. Wij testen het – samen met een rallyrijder én een huisvrouw – nogal grondig in de blubber van Experience Island in Loon op Zand.

Jij Rijdt – Porsche Panamera Turbo Sport Turismo

Is een auto van meer dan 200.000 euro echt zoveel beter dan een exemplaar van € 100.000? En waar zit hem dat dan in? Samen met een expert ontrafelen we de super-de-luxe ‘stationcar’ van Porsche, die in ieder geval volop bewondering trok in het centrum van Utrecht…

Alles over elektrisch rijden

Er doen veel vreemde verhalen de ronde over de voor- en nadelen van elektrisch rijden. We krijgen er van jullie ook veel vragen over, dus duiken we diep in de materie en geven voor eens en altijd duidelijkheid: dit is wat je anno 2018 moet weten over EV’s.

Koop nu de nieuwste editie van Autocar via onze webshop