JOUW AUTO
'WEER ALS NIEUW'
Doe mee

Jouw auto weer als nieuw

Win een opknapbeurt

Foto’s van de voor-, zij- en achterkant van de auto

Een goede motivatie waarom juist die auto een opknapbeurt nodig heeft

én jouw contactgegevens

Heeft jouw auto een opknapbeurt nodig? Of ken je iemand wiens auto nodig moet worden opgefrist? Geef jezelf of je vriend(in) dan op voor onze nieuwe serie ‘Weer als Nieuw’!

Meld je aan en je maakt kans op een verbeterde versie van jouw auto! Met een grondige poetsbeurt, nieuwe onderdelen en een fraaie wrap. Stuur een mail naar redactie@autocaronline.nl met:

WIL JIJ KANS MAKEN OP EEN OPKNAPBEURT
STUUR ONS EEN MAIL

Aflevering 1:
Het opknappen van Thomas zijn Mini Cooper S

PARTNERS

DEZE ACTIE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Vink VTS

Vink VTS heeft alles voor de professionele reclame- en signmakers. Als totaalleverancier vindt u bij ons een gevarieerd assortiment met grote voorraden snij- en wrapfolies, printfolies en meer. Met bekende merken als Avery Dennison, 3M en Mactac. Meer informatie over ons en over ons assortiment vindt u op: http://www.vinkvts.nl

Kemker Autobelettering

Uw auto wordt vaker gezien dan u denkt, zeker met de mooi vormgegeven belettering van Kemker Autobelettering. Kies voor uw logo, een volledige carwrap of een combinatie van een pakkende slogan met foto en uw auto transformeert tot ware blikvanger op de weg. Kemker Autobelettering werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Particulieren kunnen bij Kemker ook terecht voor car decoration. Maak een feestje van het autorijden door uw auto te voorzien van bijvoorbeeld striping, een gekleurd dak of kleuraccenten op spiegels en andere (kleine) onderdelen. Zo laat u uw auto perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl en smaak. Kijk voor meer informatie op: www.autobeletteringkemker.nl

SONAX Service Nederland

SONAX staat bekend als marktleider op het gebied van poetsproducten voor de consument en de professional.
Wat echter niet iedereen weet is dat SONAX Service Nederland uw auto, boot, caravan of camper ook weer als nieuw kan maken. SSN is het grootste poetsbedrijf van Nederland.
Gespecialiseerd in lastige vervuilingen die door weinig andere bedrijven opgelost kunnen worden zoals: roetschades, vluchtroest, cementsluier en ga zo maar door.
Daarnaast kan SSN ook SONAX CC36 Ceramic Coating op uw voertuig aanbrengen. Een ceramische coating met een water en vuilafstotend vermogen die zijn weerga niet kent. Daarnaast ook nog flexibel in tegenstelling tot andere merken. De CC36 zorgt voor een ongeëvenaarde glans en bescherming van uw kostbare voertuig.
Voor meer info over CC36 of SSN zijn we bereikbaar via info@sonax-service.eu

123autoparts

123autoparts.nl is de auto onderdelen leverancier van Nederland. Met meer dan 300.000 onderdelen is er altijd een enorme keuze. Gezien wij een webshop zijn hebben we niet alle onderdelen op voorraad. U kunt bij ons alle onderdelen gemakkelijk vinden door te zoeken op uw kenteken, referentienummer of door gebruik te maken van het navigatie menu.

Naast een enorm breed assortiment met o.a. uitlaten, verlichting, trekhaken en carrosserie onderdelen is ons aanbod auto-onderdelen ook nog eens heel diep. Voor nagenoeg elke auto die in Nederland rondrijdt vind je hier de juiste onderdelen.

BEKIJK HIER DE ACTIEVOORWAARDEN
KLIK HIER